Categorieën
Fysieke gezondheid Getuigenissen Hulpverlening Informatief Medische hulpverlening Mentale gezondheid Psychologische hulpverlening Trans personen

Trans in de zorg – zine & ✨ giveaway ✨

Trans in de zorg zine 0.9 is een zine ontwikkeld door de geweldige Misha (die/hun) van Birdbeakbeast Press. Ik kreeg de kans om mijn persoonlijke ervaringen als non-binair persoon in de zorg neer te schrijven en te delen in deze zine. De zine staat dus boordevol met ervaringen van trans personen in de (Belgische) zorg en biedt daarnaast ook tips voor hoe zorgverleners kunnen omgaan met hun transgender patiënten.

Je kan een zine verkrijgen via de onderstaande giveaway (gratis) of door contact op te nemen met Birdbeakbeast Press.

✨ Giveaway ✨

Om deze broodnodige info verder te verspreiden organiseert Queer Space Counseling een giveaway van een vijftal gratis zines. Wil je er graag eentje bemachtigen? Reageer dan op de Instagrampost hieromtrent of contacteer me via mail (queerspace.counseling@gmail.com) of via een privébericht op Instagram. De uiterste datum om deel te nemen is 15 januari.

Op 16 januari worden de winnaars uitgekozen door middel van een willekeurige trekking. De winnaars worden vervolgens persoonlijk op de hoogte gebracht via dezelfde weg als waar ze zich kandidaat gesteld hebben (via mail of Instagram).

Inhoudsopgave van de zine
+ een sneak peak van de extra zine met tips voor zorgverleners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s